Zorggroep Maas & Waal

Zorggroep Maas & Waal

Zorggroep Maas & Waal is een regionale zorgaanbieder voor de gemeenten West Maas en Waal, Druten, Beuningen en Wijchen. De instelling levert vanuit verschillende locaties verpleeg- en verzorgingshuiszorg. Voor de zorggroep hebben we de restyling van de website – na een zakelijke aanbesteding – tot in de puntjes verzorgd.

zmw-mac.png

De vraag

Zorggroep Maas en Waal heeft een aanbesteding uitgeschreven voor de bouw van de site. De zorggroep was op zoek naar een bouwer met de nodige kwaliteit in huis, maar ook een partij die kritisch meedenkt over de gemaakte keuzes en het aangeleverde webdesign. Pluspunt was dat we bij Gloedonline gewend zijn om met diverse partijen samen te werken. We zijn ervan overtuigd dat we met het verenigen van uiteenlopende kennis over de klant en communicatie ook snel tot resultaat kunnen komen.

zmw-mobile01.png

De oplossing

We trapten af met een werksessie met ontwerper van de site, Linda Rieken en communicatieadviseur Yvette Polman. Samen hebben we het webdesign doorgesproken en de verbetermogelijkheden uitgewerkt. Na uitwerking door Linda vormde het nieuwe design een uitstekende basis voor de (responsive) bouw. Na hebben wij de redactie getraind in het gebruik van het Umbraco content management systeem. 

En de klant

Heeft nu een website die aansluit bij de behoeften van de doelgroepen waar men dagelijks mee te maken heeft. Achter de ingangen voor cliënten, medewerkers en verwijzers wordt de bezoeker geholpen met veelvoorkomende vragen of situaties. Geen lange teksten, maar korte en bondige situatiebeschrijvingen met vervolgens het aanbod wat bij de vraagt past.

Bekijk de website

Wil je meer weten?

Stel je vraag aan Marco van Zomeren - Online adviseur