Spring Kinderopvang nieuwe website en online marketing | Gloedonline internetbureau Nijmegen

Spring Kinderopvang

Nieuwe website en online marketing

homepageSpring.jpg locatiesSpring.jpg waaromSpring.jpg

Spring is Spring. Een kleurrijke kinderopvang met meer dan honderd vestigingen in Brabant die kinderen uitnodigt om het beste uit zichzelf te halen. Maar Spring Kinderopvang legt ook voor zichzelf de lat hoog. En koos daarom voor een vernieuwde visie en een nieuwe website.

Iedereen aan de slag

Samen online doelen bepalen. Vindbaarheid en conversie meten en verbeteren. Van kick-off-sessie tot het wegwijs maken van medewerkers van Spring Kinderopvang. Bij Gloed is zo’n beetje alles en iedereen voor dit project in de weer geweest: online marketeers, tekstschrijvers, interaction designers en sitebouwers.

Maatwerk met Umbraco

Met maatwerk binnen het Umbraco cms hebben alle honderd vestigingen(!) een eigen pagina gekregen. Goed vindbaar binnen de eigen website én voor de zoekmachines.

Bekijk de website
Spring Kinderopvang

Maar er is nog meer te doen

Het social intranet van Gloed was het platform voor samenwerking voor dit project. Hiermee deelden we online bestanden, voortgang en feedback. Ook de contactpersonen van Spring Kinderopvang konden hierop inloggen. Dat is ze zo goed bevallen dat Spring Kinderopvang nu met het plan speelt om ook een social intranet voor de eigen organisatie op te laten zetten. Want ja, je even niet bezighouden met vooruitgang en stilzitten. Dat ziet Spring Kinderopvang natuurlijk niet zitten!   

Wil je meer weten?

Stel je vraag aan Marco van Zomeren - directeur | online adviseur
marco-portret.jpg