Improve QS

Improve QS

Improve Quality Services is een gespecialiseerde organisatie voor innovatieve en hoogwaardige dienstverlening op het gebied van testen en kwaliteitsmanagement. Het bedrijf wil graag hét bedrijf in IT-kwaliteit. Bij zo’n ambitie hoort ook een bijpassende website.

Improve_mockup.png

Toptaakgerichte site

De nieuwe website is ontwikkeld op basis van de bedrijfsstrategie van Improve. In een werksessie analyseerden we wie Improve QS eigenlijk is en waar het bedrijf voor staat. We inventariseerden toptaken en stelden persona’s samen. Al deze informatie vormde de onderlegger van de nieuwe website: alles wat op de nieuwe site gebeurt, van trainingspagina tot teampresentatie, moet daaraan bijdragen.

logo-improve.png

Van draadmodel naar ontwerp, tekst en beeld

Met de uitkomsten van de werksessie maakten we eerst een draadmodel. Tegelijkertijd gingen onze grafisch ontwerpers aan de slag met het vernieuwen van de huisstijl. Met het draadmodel en huisstijlrichting akkoord, konden we direct door met het webdesign, het schrijven van nieuwe teksten en het schieten van nieuwe beelden. De website – natuurlijk responsive gebouwd – kreeg het gebruiksvriendelijke Umbraco als cms.

Bekijk de website

kl-Improve-Nieuwsbrief.jpg

Marketing automation

Ook in de online marketing brachten we verbetering aan. ImproveQS verstuurt 8 maal per jaar een digitale nieuwsbrief naar relaties. Dankzij marketing automation met Copernica marketingsoftware is het mogelijk om content van de website automatisch in te lezen in de nieuwsbrief. Maar we gaan verder: binnenkort is het mogelijk om relaties informatie op maat te sturen over bijvoorbeeld (vervolg)trainingen en diensten.

Wil je meer weten?

Stel je vraag aan Marco van Zomeren - directeur | online adviseur
marco-portret.jpg