Digital workspace

Digital workspace

 

Collega’s die thuiswerken, op een andere locatie of veel onderweg zijn. Probeer dan maar eens de samenwerking binnen een organisatie effectief te houden. Zeker als je ook nog een klant wilt laten aanhaken. Een digital workspace biedt uitkomst. Deze innovatieve werkomgeving overbrugt ruimte en tijd en verbindt op een verrassend flexibele wijze.

Interactieve werkplek

Een interactieve werkplek is in deze tijd een must voor elke organisatie. Bij Gloedonline weten we dat uit eigen ervaring. Zo’n digital workspace brengt teams dichter bij elkaar. Maakt relaties met opdrachtgevers hechter. Met een digital workspace werk je eenvoudig en flexibel.

Co-creatie in virtuele teams

Het bevordert (co)creativiteit en het delen van kennis. Het is een ideale voedingsbodem, teams ontspruiten als vanzelf. Virtuele afdelingsmuren en fysieke afstanden spelen geen rol. 

Gloedonline is partner van Embrace social business software. Dit is in onze ogen de meest veelzijdige en gebruiksvriendelijke online oplossing voor kennisdelen, communiceren en samenwerken binnen de organisatie én daarbuiten. Deze software heeft zich bewezen. Ruim 200 organisaties in Nederland maken er gebruik van. Bijvoorbeeld de gemeente Nijmegen en Wageningen Universiteit. Maar ook middelgrote zorgorganisaties zoals Pantein en bedrijven (namen?). In samenwerking met Embrace ontwikkelden wij voor Quantore het intranet ‘Qlik’.

Ervaring door eigen gebruik

Gloedonline is zelf enthousiast gebruiker van de Embrace software. Met ons eigen social intranet verbinden we de gezamenlijke 30 medewerkers van Gloedonline en Gloedcommunicatie. We delen kennis en werken samen in projecten. Ook geven we veel klanten en partners toegang tot de projecten voor transparantie en co-creatie.

Wil je meer weten?

Stel je vraag aan Marco van Zomeren - directeur | online adviseur
marco-portret.jpg