Gloedonline: zoekmachinemarketing

Vindbaarheid en SEO

'We willen graag beter scoren in Google.' Dat horen we vaak. Met zoekmachinemarketing spelen we in op het gedrag en de behoeften van uw bezoekers. Dit is een continu proces van vindbaar zijn, meten en blijven optimaliseren.

seo-icon-02.png

SEO-optimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie kent een technische en copy-component. Met WordPress en Umbraco hebt u qua websitebouw een optimaal fundament voor goede vindbaarheid. Daarnaast is de kwaliteit van content van groot belang.  ‘Relevant, interessant en significant’, is wat telt. Door dynamische (blogs, nieuws) en statische content (corporate pagina’s, formulieren, landingspages) te optimaliseren en regelmatig nieuwe content aan te bieden, zorgen we ervoor dat uw website beter gevonden wordt. Door bezoekers én zoekmachines. We maken optimaal gebruik van de mogelijkheden die de techniek biedt.

conversieoptimalisatie-icon-02.png

Conversieoptimalisatie

Weet u wat bezoekers op jouw website doen? Hoe ze klikken, waar ze afhaken en waar verbetering nodig is? Door voortdurend te meten, beschikken we over actuele informatie die het mogelijk maakt om onderdelen van de website te optimaliseren. Dit gebeurt door bijvoorbeeld content aan te passen, de lay-out te verbeteren of de customer journey anders in te richten. Eventueel toetsen we de aanpassingen in een A/B-test of gebruikerstest. Gloedonline doorgrondt de analytics en zorgt voor regelmatige rapportage en advies.

Wil je meer weten?

Stel je vraag aan Marco van Zomeren - Online marketeer / directeur