Een website die werkt!

Een website die werkt!

Een goede website versterkt je merk. Werft nieuwe klanten. Zorgt voor gedragsverandering. Kortom, doet wat die moet doen. En bij Gloedonline werken we graag aan jouw ambities en doelen mee. We denken strategisch mee, werken de website functioneel uit, ontwerpen creatief en realiseren razendsnel. Wij hebben ervaring met alle typen websites.

Corporate websites

Een corporate website is jouw online gezicht. En onmisbare schakel in marketing en doelgroepcommunicatie. We zorgen ervoor dat al je doelgroepen zich er thuis voelen en snel kunnen vinden wat ze zoeken. Internetgebruikers zijn inmiddels ‘volwassen’ geworden en goed is niet goed genoeg meer. Gloedonline denkt mee, adviseert en verrast!

Multi-site platform voor Vincent van Gogh www.vvgi.nl

Mailtemplates Copernica voor ATAG

Campagne sites

Een goede campagnesite zorgt voor het behalen van resultaten. Inschrijven voor een training of werving van leads voor een nieuw product. Vooraf bepalen we met jou wat het doel is van de campagne. Op basis daarvan bepalen we de strategie en welke instrumenten we gaan inzetten. Naast de campagnewebsite zijn dit bijvoorbeeld e-mailnieuwsbrieven, Google Adwords of Facebookcampagnes.

Werkenbij-website

Een werkenbij-website is een perfecte tool om geschikte kandidaten te werven voor al jouw vacatures. Het voordeel van een aparte wervingswebsite is de focus op de sollicitant en arbeidsmarkt. We leiden toekomstige collega’s – en zoekmachines! – niet af met overbodige bedrijfsinformatie. Bovendien biedt de site je de perfecte kans om je als werkgever te profileren. Aan het werk met werken-bij!

Campagne one page voor Zorggroep Maas en Waal

Toegankelijke websites

Een toegankelijke website is een prettige plek voor iedereen. Dus ook voor ouderen of mensen met een visuele beperking. Bij Gloedonline kennen we de voorwaarden, regelgeving en mogelijkheden voor toegankelijke sites. Wij zorgen voor toegankelijk design, bouw en content(validatie) van de website. Met onze ervaring weten we welk niveau het beste bij jouw organisatie past. Ook geven we ondersteuning bij toetsing door inspectie-instellingen.

Webportalen

Een webportaal is een website voor een specifieke doelgroep. Meestal is zo’n portaal besloten. Vooral in zorginstellingen en overheden kan dat handig zijn. Bijvoorbeeld voor de communicatie met cliënten of vrijwilligers. Ze vinden er alle informatie en digitale processen die specifiek voor hen zijn bedoeld handig op een rij.

Cliëntenwebsite voor RIBW AVV

CMS logo's

Contentmanagementsystemen

Het schrijven, redigeren, presenteren en bijhouden van content gebeurt met een contentmanagementsysteem. Gloedonline heeft veel ervaring met het implementeren van cms’en. We zijn gecertificeerd partner van Umbraco maar leveren ook graag WordPress implementaties.

Wil je meer weten?

Stel je vraag aan Marco van Zomeren - Online adviseur