Slimme webapplicaties

Slimme webapplicaties

Voor online applicaties, serviceportals en tools bent u bij Gloedonline aan het juiste adres. We ontwikkelen ze gebruiksvriendelijk en slim. Zo nodig zorgen we voor een soepele integratie met uw interne systemen of data van derden. Ervaren programmeurs weten precies wat voor de gebruikers belangrijk is.

Goed van start met een klinkende businesscase

Een goede start is het fundament onder een goed eindproduct. Daarom staan we uitgebreid stil bij de businesscase van uw project. We stellen vragen, denken mee, stellen nog meer vragen en gaan pas aan de slag als alles duidelijk is. Waarom gaan we deze applicatie ontwikkelen? Wat zijn herkenbare patronen en behoeftes van de gebruikers? We ontwikkelen een overzichtelijk plan met daarin alle functionaliteiten helder beschreven.

Webapplicatie voor PensioenRust (www.pensioenrust.nl)

Koppelingen met externe systemen

Online applicaties zijn vaak geïntegreerd met bestaande informatiesystemen. Wij hebben ervaring met veel api’s en webservices zoals Google Apps, Copernica, MijnPensioenOverzicht, MS Azure,  Easycruit en Amazon Webservices. Zijn er koppelingen met externe systemen? Dan maken we altijd eerst een proefmodel.

Draadmodellen en prototypes

Voor al onze applicaties maken we draadmodellen en prototypes. We werken hierin alle processen uit en we testen deze stap-voor-stap in alle schermen en interacties. Daar bent en blijft u nauw bij betrokken, zodat we zeker weten dat de applicatie ook datgene doet wat u bedoelt.

Bedreven en gedreven programmeurs

Voor het maken van een goede applicatie heb je kundige programmeurs nodig. Wij zijn specialisten in het .Net-platform van Microsoft, Umbraco CMS en de nieuwste webtechnieken zoals Angular en Vue.js. We programmeren op basis van standaarden zoals MVC die gebruikelijk zijn.

Werken in sprints

We houden niet van wachten. Dus gaan we altijd zo snel mogelijk met de ontwikkeling aan de slag. Toch iets veranderen? Geen probleem. We werken agile in korte sprints. Nieuwe inzichten of wensen passen we zo naadloos in uw applicatie in. 

Servicedesk en hosting

Een vraag, een probleem of een wens? Wij staan altijd voor je klaar. Je praat rechtstreeks met onze ontwikkelaars. Dat is fijn: korte lijnen, geen ruis en direct actie!

Om ervoor te zorgen dat uw applicatie altijd, overal en in alle omstandigheden werkt, gebruiken wij Microsoft Azure.

Wil je meer weten?

Stel je vraag aan Marco van Zomeren - Online adviseur