Gloedonline: zoekmachinemarketing

Doelgerichte online marketing

Je wilt je website optimaliseren voor zoekmachines. Kijkers veranderen in kopers. Gloedonline weet wat er nodig is om jouw website te optimaliseren, vindbaarheid te verbeteren en Google AdWords-campagnes te ontwikkelen.

seo-icon-02.png

SEO-optimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie kent een technische en copy-component. Met WordPress en Umbraco hebt u qua websitebouw een optimaal fundament voor goede vindbaarheid. Daarnaast is de kwaliteit van content van groot belang.  ‘Relevant, interessant en significant’, is wat telt. Door dynamische (blogs, nieuws) en statische content (corporate pagina’s, formulieren, landingspages) te optimaliseren en regelmatig nieuwe content aan te bieden, zorgen we ervoor dat uw website beter gevonden wordt. Door bezoekers én zoekmachines. We maken optimaal gebruik van de mogelijkheden die de techniek biedt.

conversieoptimalisatie-icon-02.png

Conversieoptimalisatie

Weet u wat bezoekers op jouw website doen? Hoe ze klikken, waar ze afhaken en waar verbetering nodig is? Door voortdurend te meten, beschikken we over actuele informatie die het mogelijk maakt om onderdelen van de website te optimaliseren. Dit gebeurt door bijvoorbeeld content aan te passen, de lay-out te verbeteren of de customer journey anders in te richten. Eventueel toetsen we de aanpassingen in een A/B-test of gebruikerstest. Gloedonline doorgrondt de analytics en zorgt voor regelmatige rapportage en advies.

diensten-2019-marketing-automation.png

Marketing automation

Met marketing automation haal je optimaal rendement uit je marketinginspanningen. Elke actie van een bezoeker van jouw site of digitale nieuwsbrief leidt tot een bepaalde automatische opvolging. Wie zich inschrijft voor een nieuwsbrief, krijgt bijvoorbeeld direct een welkomstmail opgestuurd. En wie een whitepaper downloadt krijgt niet veel later een e-mail uitnodiging voor een demonstratie.

Voor e- marketing automation maken wij gebruik van Copernica marketing software. Gloedonline is officieel Copernica Partner. Wij weten precies hoe jij succesvolle campagnes creëert, e-mailings automatiseert en uitgebreide resultaatoverzichten interpreteert. 

Je brengt customer life-cycles tot leven en verrijkt bezoekersprofielen in een centrale database. Allemaal vanuit één systeem!

Wij maken ook graag gebruik van Mailchimp. 

Wil je meer weten?

Stel je vraag aan Marco van Zomeren - Online adviseur