Gloedonline: fullservice internetbureau in Nijmegen

Full-service internetbureau

Bij Gloedonline vind je design, content, techniek en online marketing onder één dak bij elkaar. Zo is er een oplossing voor al jouw online vraagstukken.

Strategie03

Strategie

Met een goede strategie bouw je aan een waardevolle relatie met je doelgroep. Hun specifieke behoefte is altijd het vertrekpunt van ons werk. Wat willen ze bereiken? Waarnaar zijn ze op zoek? Met welke vragen? We stellen de juiste vragen om de online doelen te bepalen. We vragen door in interactieve werksessies, waarin we onder meer op zoek gaan naar toptaken en persona's.

online marketing

Online marketing

Je wilt je website optimaliseren voor zoekmachines. Kijkers veranderen in kopers. Gloedonline weet wat er nodig is om jouw website te optimaliseren, vindbaarheid te verbeteren en Google AdWords-campagnes te ontwikkelen.

Interaction-design

Interaction design

Interaction design is de sleutel tot een website die werkt. We ontwikkelen altijd een interactief model (wireframe) op basis van de customer journey van jouw bezoeker. Zo ontdekken we snel waar verbeteringen mogelijk zijn. Je kunt het model ook gebruiken voor interne communicatie en om gebruikers al te laten meekijken of testen.

mockup-improve.jpg

Webdesign

Onze webdesigners ontwerpen je online middel aansprekend én effectief. Wij ontwerpen altijd responsive, voor een optimale beleving op elk scherm. Van desktop tot mobiel en van laptop tot tablet. Het creatief ontwerp is altijd het resultaat van samenwerking tussen de webdesigner en een grafisch ontwerper. Met jouw bezoeker centraal werken ze samen aan een optimale gebruikservaring met elke call-to-action op de juiste plek.

news-tablet.jpg

Content

Effectieve online communicatie stelt hoge eisen aan de content die op jouw website of social media te vinden is. Goede content geeft antwoord, overtuigt en activeert. Op een gemakkelijke, toegankelijke en interactieve manier.

Sitebouw.png

Websites

De bouw van jouw website wordt bij Gloedonline tot in de puntjes verzorgd. Onze webdesigners ontwerpen je website aansprekend én effectief. Wij ontwerpen altijd responsive, voor een optimale gebruikerservaring op elk scherm. Van desktop tot mobiel en van laptop tot tablet. Wij werken volgens de laatste standaarden en volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet.

umbraco-wordpress.png

Contentmanagement

Het schrijven, redigeren, presenteren en bijhouden van content gebeurt met een contentmanagementsysteem. Gloedonline heeft veel ervaring met het implementeren van cms’en. We zijn gecertificeerd partner van Umbraco maar leveren ook graag WordPress implementaties.

webapplicaties.png

Webapplicaties

Voor de realisatie van een webapplicatie werken we met ervaren developers. Van het idee op papier tot een digitale oplossing. Een webapplicatie moet iets doen. Iets versimpelen, inzichtelijk maken of verbeteren. We beheersen verschillende programmeertalen en ontwikkelen voor diverse platforms. Zodat jouw webapplicatieapp doet wat jij bedoelt. Custom based, dynamisch en 24/7 staan hierbij voorop.

logo-embrace.png

Social intranet

Een social intranet is een platform dat medewerkers met elkaar én met externe relaties en partners verbindt. ‘Social’ omdat de nadruk niet ligt op ‘eenrichtingsverkeer’, de aansturing van medewerkers of het beheer van een database maar op interactie en samenwerking. Een intranet als bron van inspiratie en een voedingsbodem voor innovatie.

copernica-registered-partner-logo_220x110.jpg.png

E-mail marketing

Met gerichte e-mailmarketing geeft u een succesvolle boost aan uw business. Wij gaan graag nog een stap verder. Met marketing automation zorg je tijdens de customer life cycle voor de juiste content op precies het juiste moment. Gloedonline helpt met het opbouwen en actueel houden van al jouw klantprofielen door doelgroepen te koppelen aan content. Door gebruik te maken van A/B tests en split-run test leren we de doelgroep steeds beter kennen.

Wil je meer weten?

Stel je vraag aan Marco van Zomeren - Online marketeer / directeur